Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Α (Χ) ΠΩΣ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΑΤΕ

Σε ένα βαρύ έως ακατάλληλο γήπεδο λόγω του νερού και με ένα διαιτητή να μην δίνει δυο πέναλτι και να αποβάλει άδικα στο 56΄τον Κούκα, ο ΑΟΦ παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον γηπεδούχο Ηρακλή Αγίου Γεωργίου.

Ο ΑΟΦ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι μην αφήνοντας την δυνατότητα στους γηπεδούχους να περάσουν το κέντρο. Στο 6΄ ο Ζουλιαν χάνει μοναδικό τετ-α-τετ αφού ολιγώρησε νομίζοντας ότι ήταν σε θέση οφσάιντ. Η ομάδα ώρα με την ώρα γίνονταν όλο και πιο πιεστική έχοντας πολλές ευκαιρίες για γκολ αλλά ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεπε να παιχτεί ποδόσφαιρο. Το γκολ ήρθε στο 45΄όταν ο εκπληκτικός, σ΄ αυτό το ματς, Μπαλάφας έκανε δυνατό συρτό σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Μπαίνοντας στο δεύτερο ημίχρονο στο 11ο κιόλας λεπτό το σέντερ φορ του Ήρα προκάλεσε τον Κούκα δημιουργώντας μια αναστάτωση και ο διαιτητής απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη τον δικό μας παίχτη. Ο ΑΟΦ όμως δεν πτοήθηκε και συνέχιζε την πίεση, όταν στο 65΄σε μια τυχαία φάση και ύστερα από κακό διώξιμο τον αμυντικών μας ο επερχόμενος αντίπαλος πλασάρε υποδειγματικά και έκανε το 1-1.

Η συνεχεία ανήκε στον ΑΟΦ και μόνο. Δύο πέναλτι τα οποία δεν δόθηκαν και τρία κλασικά τετ-α-τετ με μοιραίο παίχτη τον Χούρη, ήταν η εικόνα του τελευταίου 20λεπτου, τελειώνοντας το τοπικό ντέρμπυ με το φτωχό 1-1.

Συγχαρητήρια σε όλους τους παίχτες, ήταν πραγματικά λιοντάρια με MVP αγώνα του Νοντά.

Η εντεκάδα: Χ.Ανρεανίδης, Κάλλης, Ζιάραγκας, Κούκα, Λιλάι , Κωστάκος Ν., Κατραχούρας, Μπαλάφας(85΄Κωστάκος Δ.), Λιόντος Χ.(Κοκκίνης), Παπαλέξης, Μουστακλής,

Προπονητής: Γ. Δημητρίου

Αρχηγός Αποστολής: Νίκος Ζήκας